Voorwoord:

Huisgemarineerde olijven. 3.25

Brood op de plank met smeerseltjes. 4.95

Pompoensoep met kastanjes, kip en geroosterde pompoenpitten. 7.50

Risotto bitterballen met zwarte knoflook, huisgemaakte citroen mayonaise
en spicy ketchup. 8.50

Spicy gamba's (5 stuks) met wokgroenten, een krokantje van Parmezaanse kaas en een sorbet van tomaat en tabasco. 10.50

Salade Vita met geitenkaas, honing, spek,
komkommerlinten, gemarineerde olijven
en tomaat. 9.95

Carpaccio van rund met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. 10.50

Confit de canard met in knoflook gebakken bospaddenstoelen en kastanjes. 12.50

 

 

 




Grand Café Restaurant Boekmans - Dudokplein 210 - 3315 KH Dordrecht - Tel: 078-6229366 - Email: boekmans@live.nl

LunchkaartDinerkaart
Jazzclub Biblio